top of page

2020 Yaz Eğitim Kampı Programımız!


Gönül Bahçem Çocuk Kulübü 2020 Yaz Eğitim Kampı Programı!
 

Değerli Velimiz ;

2019 – 2020 Etüt Eğitim Programı sezonumuzun sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bilindiği üzere tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgın Covid-19 sebebiyle hayli endişeli bir sürecin ardından ne mutlu ki normalleşme süreci kapsamında gerekli tedbirler alınarak eğitim ve öğretim faaliyetlerimize kaldığı yerden devam ediyoruz.

Bağlı bulunduğumuz bakanlık tebliğine istinaden ; Covid-19 tedbirleri kapsamında gerekli tüm önlemlerin alındığını ve kurumumuzun kapalı kaldığı bu süreçte kurum içi ve dışı olmak üzere tüm dezenfektan işlemlerinin gerekli koşullarda ve periyodlarda uygulandığını belirtmek isteriz.

Bu süreçte Yaz Okulu Programımız ; Risk faktörleri ve alacağımız tedbirler göz önüne alınarak hazırlanmış olup , yıllardır her yaz uyguladığımız alışagelmiş Sportif Etkinliklerle ve bol eğlenceyle dolu geçmiş programlarımızın yerine “Yaz Eğitim Kampı” modeline geçtiğimizi belirtmek isteriz.

Yaz Eğitim Kamp Programımız dahilinde ; öğrencilerimizin , küresel salgın sürecinde okullarda eğitim ve öğretime verilen ara sebebiyle temel derslerde oluşan konu açıklarının tamamlanmasını amaç olarak bilmekteyiz.

Böylesine yoğun ve yorucu bir sezonun ardından çocuklarımızın ; Tedbirler kapsamında sağlıklı , güvenilir ve huzurlu bir ortamda tamamlayıcı eğitimleri sağlanırken eğlenerek , spor yaparak, çeşitli etkinlikler dahilinde moral ve motivasyon tazelemeye ihtiyaçları olduğunu düşünmekteyiz.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çocuklarımızın sosyal alanda karakter gelişimini sağlamak , kültürel etkinliklerle hayata bakış açılarına yön vermek , eğitim alanında farklılık yaratmak , spor disiplini çatısı altında motorik kas ve becerilerini geliştirmek temel amaç ve hedefimiz olmaktadır.

Gönlümüzün Bahçesinde siz değerli aile bireylerimizi de görmek bizleri mutlu edecektir…

Gönül Bahçem Çocuk Kulübü 2020 Yaz Eğitim Kampı Sezon Takvimi ;

01 Haziran – 21 Ağustos tarihleri arası toplam 12 Hafta olarak belirlenmiştir.

Paket Program Kayıt Tercihleri ;

Haftalık ( 2 - 3 Hafta ) – Dönemlik ( 4 Hafta ) – Sezonluk ( 12 Hafta )

olarak sunulmaktadır.

bottom of page